Read Skyggeporten by Lene Kaaberbøl Free Online


Ebook Skyggeporten by Lene Kaaberbøl read! Book Title: Skyggeporten
The author of the book: Lene Kaaberbøl
Edition: Phabel
Date of issue: 2006
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data
Loaded: 2166 times
Reader ratings: 7.2
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 571 KB

Read full description of the books:"Skyggeporten" er en spændende bog, der hurtigt gik igang og som holdt et vis tempo hele bogen igennem. Der var ikke på noget tidspunkt et sted, hvor jeg følte at historien var langsommelig eller uinteressant. Lene Kaaberbøl havde mig, uden tvivl, fanget fra side 1!

Jeg kunne virkelig godt lide ideen med Natlandet, det uendelige mørke og de farlige skygger. Dette var med til, at jeg krummede tæer - på den gode måde - fordi jeg konstant ventede de uhyggelige skabninger. Lene havde beskrevet det hele så godt og jeg havde virkelig let ved at danne mig et billede af, hvordan både universet og de forskellige mareridts lignende kryb så ud.

Hovedpersonen Anna er en typisk, nysgerrig og stædig ung pige, men hun er også en fighter. I starten havde jeg lidt svært ved at komme ind på livet af hende, men igennem bogen voksede hun og jeg synes virkelig, at hun endte med at være en ret sej en. Hendes stædighed og selvstændighed gjorde nogle situationer svære, men hun gav ikke op - hun kæmpede til det sidste, for at få det bedst mulige resultat - og det kunne jeg godt lide.

Jeg kunne godt mærke, at bogen er skrevet til det lidt yngre publikum og jeg ærgrer mig over, at det ikke er en bog jeg har samlet op da den udkom første gang - eller i hvert fald i mine teenageår. Jeg tror nemlig at denne bog ville have været perfekt at læse i den alder, sprogmæssigt og indholdsmæssigt.
Jeg havde svært ved at bedømme bogen, af samme grund som ovenstående - at jeg godt kunne mærke, at den var til en lidt anden aldersgruppe end min, men at jeg stadig var underholdt hele bogen igennem. Jeg giver bogen 3,5 stjerner og runder så op til 4, fordi jeg som sagt netop var underholdt og det er en bog jeg med glæde slugte grådigt.

Denne bog var virkelig god næring til fantasy-bæstet i mit sind, der sluger alt det gode til sig og holder min fantasi levende og på dupperne!


Download Skyggeporten PDF Skyggeporten PDF
Download Skyggeporten ERUB Skyggeporten PDF
Download Skyggeporten DOC Skyggeporten PDF
Download Skyggeporten TXT Skyggeporten PDFRead information about the author

Ebook Skyggeporten read Online! Jeg kom til verden på Rigshospitalet i København d. 24.3.1960. Overlægen var i kjole og hvidt - han var blevet afbrudt midt i en gallamiddag - men min søster siger, at det er da ikke noget, hendes fødselslæge var i islandsk nationaldragt. Nogen vil mene at det således allerede fra starten var klart at jeg var et ganske særligt barn. Andre vil sikkert påstå at min mor bare var god til at skabe pludselige gynækologiske kriser.

Jeg blev altså født i København, men det må nok betragtes som en fejl, for min forældre er jyske, min opvækst foregik i Jylland (mestendels i Malling ved Århus), og jeg betragter mig i dag som eksil-jyde på Frederiksberg, på det mine jyske venner omtaler som Djævleøen (Sjælland).

Jeg har skrevet altid, eller i hvert fald lige siden jeg nåede ud over »Ole så en so«-stadiet. Som hestetosset teenager skrev jeg bøgerne om Tina og hestene (de to første udkom da jeg var femten, den fjerde og sidste da jeg var sytten). Som 18-årig opdagede jeg Tolkien og Ringenes herre, og derefter Ursula K. LeGuins trilogi om Jordhavet, og lige siden har mit bog-hjerte banket for eventyr og drageblod og verdener, der ligger mindst tre skridt til højre for regnbuen eller Mælkevejen, og under alle omstændigheder et pænt stykke fra den asfalterede danske virkelighed.

I dag, cirka 30 bøger senere, er jeg stadig lige så håbløst vild med at skrive som jeg altid har været. Og selv om jeg har været en lille smuttur i krimi-land og skrevet en kriminalroman for voksne - læs mere på ninaborg.dk hvis du har lyst - så er jeg bestemt stadig børnebogsforfatter og har stadig hang til magiske momenter!

Personal
Name Lene Kaaberbøl
Born 1960, in Copenhagen, Denmark. Education: Århus University, degree (English, drama). Hobbies and other interests: Playing pentanque.

Addresses
Office—Phabel & Plott ApS, Laksegade 12, St.th, DK-1063 Copenhagen K, Denmark.

Career
Novelist. Formerly worked as a high school teacher, copy writer, publishing company editor, cleaning assistant, and riding teacher. Phabel & Plott ApS, Copenhagen, Denmark, owner and writer.

Honors Awards
Best Disney Novel Writer of the Year award, Disney Worldwide Artist Convention, 2001, for five "W.I.T.C.H." series novels.


Reviews of the Skyggeporten


SEBASTIAN

From disgust to delight!

THEODORE

The book is a masterpiece that makes a richer soul, speech, and wider horizon.

SARAH

Interesting read for true fans

CALEB

Now this book is one of my favorites!

NIAMH

The book has disappointed, little new, lots of water!
Add a comment
Download EBOOK Skyggeporten by Lene Kaaberbøl Online free

PDF: skyggeporten.pdf Skyggeporten PDF
ERUB: skyggeporten.epub Skyggeporten ERUB
DOC: skyggeporten.doc Skyggeporten DOC
TXT: skyggeporten.txt Skyggeporten TXT